ÄNTLIGEN HÄR - Min nya kokbokJag har äntligen fått min nya kokbok. Den har alldeles nyss kommit ut i bokhandeln. Och den är helt suverän.

Fylld med massor med underbart läckra recept enligt

Lågkolhydrat-Högfetts - metoden.

Och det bästa med allt när det gäller denna kokbok är att när man lagar rätterna ur den, kan man vräka i sig hur mycket som helst av den (åtminstone tills man helt mätt) och man behöver inte ha dåligt samvete alls. Hur skönt är inte det, och ändå är maten lagad på både smör, vispgrädde och fullfet creme fraise.
Å ändå lägger man inte på sig ett enda hektogram av detta på sin egen kropp snarare tvärtom tappa KILOGRAM i stället.

ALLTSÅ

Äta underbart god mat, ät dig MÄTT - och gå NER i vikt !

En evighet sen jag var här

Nu var det evigheter sedan jag var in och skrev något här inne och det har ju sina randiga och rutiga skäl.

Lathet

Lathet

Lathet

+ att jag har varit lite nere i sinnet!

Följer med min utbrändhet, antar jag väl.

Har mest ägnat tid åt att leta information på nätet om LCHF- kost, olika typer av träning både fysisk och mental träning samt kollat runt och funderat lite på utbildningar eftersom jag måste ju fundera över vad jag skall göra nu när det nu inte blir så att jag skall vara kvar hos min gamla arbetsgivare.

VAD HITTAR MAN PÅ NU DÅ??????

Jag vill på något sätt jobba med friska människor i stället för sjukvård som jag hittills har gjort som sjuksköterska men jag skulle ändå vilja ha lite nytta av min utbildning som sjuksköterska och min långa erfarenhet jag har av att ha jobbat inom sjukvården.

Friskvård på något sätt, jag vet inte, har inte råd att bekosta mig en utbildning till heller med mina studielån så det måste vara något som arbetsförmedligen kan tänkas hjälpa mig med.

Ja, vad ska jag hitta på nu????

 

RSS 2.0